Sorry, this entry is only available in български. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Тук ще разберете повече за това, как вашите материали – статии, снимки, клипове, имена, източници и други ще достигнат до посетителите на нашия сайт – Zvooka.com

Щом сте ни изпратили имейл с материали, следователно се съгласявате да ги ползваме и сте запознати с написаното до тук и надолу. Но какво представлява това ползване? Вашите материали ще носят вашето авторство и ще се отнасят до вас – нашите читатели и хора, които са ни ги изпратили, като ние ще заявим това. Ние от друга страна ще имаме правото да редактираме текста, за да може да пасне по-добре на останалите статии, но тези статии остават ваши и ние не противоречим на това, което означава, че няма да сме отговорни за материалите по начина, по който сме ги получили или след редакция, както и възможни проблеми свързани с материалите преди или след като сме ги получили. Ако авторите не са съгласни с редакцията, могат да изпратят коментари, допълнения и оформления на редакцията, които ще бъдат разгледани от нас. Също така ще имаме възможността да споделяме  тези материали и в други сайтове и места, в интернет и извън, щом веднъж са ни били изпратени, като за това може и да не съобщаваме на авторите им, като за всичко написано тук, не може да ни бъде изисквана компенсация от какъвто и да е бил вид, когато и да е било. За вярността и пълнотата на материалите за текущи събития отговарят хората които ни ги изпращат.

Ние ще ви съобщим когато решим да изпратим вашите материали, като ще работим това да става в най-кратки срокове.

Facebook Comments