Sorry, this entry is only available in български. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Вече можете да разкажете вашите истории и ние от Zvooka ще ги публикуваме! Това е Вашият прозорец за култура и фолклор, а авторите сте Вие!

Изпратете ни вашите Статии, снимки и видеа на имейл адрес Iliyan.Katsarski@Zvooka.com, за да бъдат публикувани в Zvooka! С изпращането на вашия имейл Вие се съгласявате с общите правила, за да можем да ги публикуваме.

Всяка история трябва да бъде четена и слушана, а за всяко събитие трябва да се знае. Легенди, приказки и истории има много, и те ще намират своята публика тук.

А какво е – тук? Сайтът Zvooka е дом на музиката, културата и интересните истории и за това, ние искаме нашите читатели да се докосват до изворите, чиято роля ще играете вие.

Нашите култура и фолклор са богати с песни, поверия и съпътстващите ги истории –

  • Предания и поверия за произхода на дадена творба
  • Легенда зад произхода на селище
  • История зад характерните, за дадено селище, носии
  • Поверия за живота и работата на хората

И тези истории, знаете Вие! За това ги разкажете и ни ги изпратете, за да разберат много повече хора по целия свят!

Всяко текущо събитие, също е от значение! За това ни изпращайте информация за изложби, концерти, фестивали и всичко останало преди събитието, за да могат повече хора да разберат за тях и да ги посетят!

Статиите трябва да бъдат под формата на документ, а снимките към статиите могат да бъдат свободно приложени към имейла или качени в сайт за свободно теглене, като за това трябва да има приложен адрес. Също така, можете да ни изпращате и видеа от концерти, събития или други случаи, които разказват история или са приложения към други материали, които сте ни изпратили. Добавете и Вашите имена и източници, ако сте използвали такива, за да ги добавим в статията

Преди да публикуваме Вашата статия, ще ви изпратим имейл, за да знаете кога да я очаквате.

И не забравяйте! Историите трябва да бъдат четени, за това кажете на Вашите приятели да очакват статиите и да харесат страницата ни във Фейсбук, за да са първите, които я виждат!

  • Четете и споделяйте историите!
  • Последвайте Фейсбук страницата ни и споделяйте историите! Поканете ги да харесат страницата ни!
  • Кажете им да харесат нашия канал в YouTube, където ще публикуваме клиповете, които получаваме!
Facebook Comments